Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Rick van der Meulen.

Vanaf mijn 10de speel ik tennis, zo rond mijn 15e kwam ik aanraking met wedstrijdtennis en doorgegroeid tot nationaal niveau,  dat heeft er voor gezorgt dat ik veel ervaring heb op gedaan op hoger niveau.

Tijdens mijn opleiding in 1999 aan het Cios Overveen was ik al druk, met alles wat te maken heeft met het leren les en leiding geven en begeleiden van kinderen en volwassen. In 2001 ben ik afgestudeerd voor mijn KNLTB A & B licentie, sindsdien sta ik als fulltime tennisleraar op de tennisbaan en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt.

In de jaren als tennistrainer/leraar/coach heb ik 2,5 jaar voor de knltb gewerkt op diverse parken in Noord Holland, daarnaast ben ik 6 jaar hoofdtrainer geweest van TC de Nieuwe Brug, (district Ijmond)  hierbij heb ik gewerkt met allerlei doelgroepen van jeugd tot volwassen en veteranen. Sinds 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met tennisschool ProActief en werk samen met de oa. Holland Tennis (gecertificeerd onderbouw partner knltb) waar ik bij heb gewerkt met nationale jeugd ranglijst spelers die op meerdere locaties de trainingen verzorgen.

Graag deel ik mijn ervaring met u op de baan om zowel op technisch, tactisch, mentaal en wedstrijd niveau te leren spelen.

IMG_9782