Tennisfit 55+

Tennisfit 55+

Tennisschool ProActief wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leden van TV Spaarndam  zo lang mogelijk plezier in het tennissen houden. We willen de ‘iets oudere’ leden daarom ook wat extra’s bieden, zodat je zo lang mogelijk fit blijft, ook nog weer wat nieuws leert en plezier op de baan hebt met (nieuwe) tennismaatjes.

Uit onderzoek van de KNLTB blijkt namelijk dat:

  • 20% van de leden boven de 45 jaar zijn/haar lidmaatschap opzegt vanwege blessures;
  • de behoefte bestaat om het tennisspel en de tactiek te blijven verbeteren. Maar dan in een flexibeler vorm van lessen: niet in de ‘normale’ lescyclus – niet te duur en niet te vaak;
  • de behoefte bestaat aan het ontmoeten van meer tennismaatjes, om zo de mogelijkheid te hebben met meer mensen te kunnen spelen – op je eigen niveau en in dezelfde leeftijd;
  • een toss vaak wordt bezocht door dezelfde mensen en je soms niet helemaal tot je recht komt – te groot verschil in speelsterkte;
  • er uiteraard veel informatie is over blessure preventie, maar dat het ook leuk is als de vereniging daar een rol in speelt.

En daarom biedt Tennisschool Proactief  het nieuwe programma Tennis Fit. Bekijk het filmpje op de website van de KNLTB.

Tennis Fit nieuwe serie

Nieuwe serie vanaf 3e week april 2022

De 6-Lessenkaart kost € 60,–. Je kunt zelf 6 data van de aangeboden 7 data kiezen. De lessen vinden plaats tussen van 3e week april en eind juni.
Deze lessen vinden buiten plaats, metname in de ochtend en begin middag!

Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Stuur een mail of schrijf je in!
Start vind plaats in vanaf de 3e week april 2021 (Deze Lessen gaan van start bij 4 of meer spelers)

Trainers Toss

Trainers Toss in de planning? 

Tossen is een balletje slaan met en tegen andere leden van de club. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen.

Hierbij besteden we aandacht aan strategie en tactiek voor onze wedstrijd(en).

Expert meeting

We gaan je helpen om minder snel een blessure op te lopen en sneller van een blessure te herstellen. Daarom organiseren we af en toe een Expert Meeting, (Expert Meeting: specialisten geven onder meer tips over gezondheid,  blessurepreventie en materiaal kennis )

Zodra de volgende expertmeeting gepland is maken we dit bekend via de nieuwsbrief en in de agenda op de website van TV Spaarndam en/of Tennisschool ProActief.

Op naar een fantastisch Tennis Fit programma, dat iedereen fit op de baan houdt!

Sportieve groet,

Rick van der Meulen